Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αμφίβολο το μέλλον της IBF!

Αμφίβολο το μέλλον της IBF!

Σημάδια ολοκληρωτικής διάλυσης εμφανίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (IBF). Το πιο πρόσφατο εξ αυτών ήταν η απόφαση για ακύρωση του γενικού συνεδρίου (μέσω διαδικτύου) που ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου, που όμως αποτελεί μονάχα έναν κρίκο σε μία μεγάλη αλυσίδα αρνητικών εξελίξεων.

Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί με βασικότερο θέμα συζήτησης την παραίτηση του προέδρου της IBF, Σείχη Ταλάλ Μοχαμάντ Αλ Σαμπάχ, έπειτα από κατηγορίες σε βάρος του πως υπεξαίρεσε χρήματα από το ταμείο της Ομοσπονδίας. Η αποκάλυψη αυτού του σκανδάλου είχε ήδη κλονίσει έντονα το οικοδόμημα της IBF, αφού τα γραφεία της στη Λωζάνη έχουν κυριολεκτικά αδειάσει, απομένοντας μονάχα με ένα άτομο(!) προσωπικό.

Ο Σείχης Ταλάλ Μοχαμάντ Αλ Σαμπάχ, κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου υπεξαίρεσης χρημάτων.

Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι της IBF παραμένουν απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2021, ενώ σημειώνεται πως ένα συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας που είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 28-20 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, επίσης ματαιώθηκε.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.