Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νικητής ο Κώστας Αλεξόπουλος στο 1ο τουρνουά μπόουλινγκ του ΠΣΑΤ

Νικητής ο Κώστας Αλεξόπουλος στο 1ο τουρνουά μπόουλινγκ του ΠΣΑΤ

Ο Κώστας Αλεξόπουλος, ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΤ ήταν ο μεγάλος νικητής στο 1ο τουρνουά μπόουλινγκ που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.).

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα “Cosmos Bowling” στον Ρέντη με συμμετοχές από όλες τις ηλικίες που ήθελαν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα που διαρκώς αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου μαζί με έναν συνοδό της επιλογής τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Ο Κώστας Αλεξόπουλος παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα που προσέφερε η Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Α.Α. Βασιλική Παντιέρα, πριν την έναρξη των αγώνων στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Α.Α. Αργύρης Λογοθέτης, o Έφορος Νίκος Κεκέσης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Πάνος Καλαϊτζής

Ο Πρόεδρος Γιώργος Λαμπράκης και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Α. ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΤ, καθώς και την ιδιοκτήτρια της αίθουσας “Cosmos Bowling” Ευαγγελία Κυβέλου για την εξαιρετική φιλοξενία. 

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.