Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

PBA: Rookie της Χρονιάς ο Ταβανάινεν!

PBA: Rookie της Χρονιάς ο Ταβανάινεν!

Ο Σάντου Ταβανάινεν είναι ο παίκτης που κέρδισε το βραβείο του Rookie της Χρονιάς για το 2022 στο PBA Tour. Ο 25χρονος Φινλανδός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της σχετικής ψηφοφορίας, αποσπώντας το 51.1% των ψήφων, έναντι όλων των υπόλοιπων rookies της σεζόν.

Για τον Ταβανάινεν αυτή η διάκριση μόνο απρόσμενη δεν ήταν. Με μέσο όρο σκορ 216.28 ήταν ο κορυφαίος από όλους τους rookies, ενώ και τα 31.350 δολάρια ως σύνολο χρηματικών επάθλων τον φέρνουν στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας των πρωτοεμφανιζόμενων φέτος στου Τουρ.

Επιπρόσθετα, ο Φινλανδός ολοκλήρωσε δύο φορές τουρνουά στην πρώτη 10άδα της κατάταξης και συνολικά τρεις φορές στην πρώτη 25άδα, περισσότερες από κάθε άλλον rookie. Κορυφαία του στιγμή σίγουρα ήταν η πορεία του ως τον τελικό του The Storm Cup: Colorado Springs Open, σε ένα τουρνουά που είχε μάλιστα και ένα 300άρι σκορ κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.