Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Την παραίτηση σύσσωμου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBF ζητάει ο Σεΐχης Αλ Σαμπάχ!

Την παραίτηση σύσσωμου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBF ζητάει ο Σεΐχης Αλ Σαμπάχ!

Σε πλήρη αντεπίθεση περνάει ο Σεΐχης Ταλάλ Μοχαμάντ Αλ Σαμπάχ στη μάχη… εξουσίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (IBF). Ο Αλ Σαμπάχ, που ήταν πρόεδρος, παραιτήθηκε τον Μάιο λόγω σκανδάλου υπεξαίρεσης και επανήλθε αιφνίδια στην προεδρία πριν έναν μήνα, ζητάει τώρα την παραίτηση όλων των μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ως αιτία αυτής της ακραίας ενέργειας ο Αλ Σαμπάχ επικαλείται την… υπόγεια πρόθεση των μελών να αποσπαστούν από την IBF και να συστήσουν μία παράλληλη Ομοσπονδία, με στόχο αυτή να γίνει το επίσημο διοικητικό όργανο του μπόουλινγκ παγκοσμίως, εκπαραθυρώνοντας έτσι τον ίδιο και συνολικά την IBF.

Μέχρι στιγμής τα επιφανέστερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αρνούνται κάθε ανάμειξη σε ένα τέτοιο σχέδιο, ωστόσο είναι σαφές πως αυτή η… σύγκρουση εξουσίας στις τάξεις της Ομοσπονδίας θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια ώσπου να φτάσει σε μία τελική κατάληξη.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.