Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μπελμόντε: “Θέλω να πάρω τα διπλάσια μέιτζορ, έχω στόχους που υπερβαίνουν την απλή σκέψη”

Μπελμόντε: “Θέλω να πάρω τα διπλάσια μέιτζορ, έχω στόχους που υπερβαίνουν την απλή σκέψη”

Ιδιαίτερα ορεξάτος εμφανίστηκε ο Τζέισον Μπελμόντε, αναφερόμενους στους στόχους που θέτει πλέον στην καριέρα του. Ο σπουδαίος Αυστραλός, ένας από τους καλύτερους παίκτες μπόουλινγκ όλων των εποχών, κατέκτησε το 2022 τον 14ο τίτλο της καριέρας του σε μέιτζορ -όντας από το 2019 πρώτος στην ιστορία σε τρόπαια-, ενώ συνολικά μετράει 30 τίτλους στο PBA Tour.

Το μοναδικό ρεκόρ που ακόμη υπάρχει στον ορίζοντα είναι εκείνο των 47 τίτλων στο Tour, που ανήκει στον Γουόλτερ Ρέι Γουίλιαμς. Ωστόσο, ο Μπελμόντε ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να… αφήσει το πόδι από το γκάζι στα μέιτζορ, διεκδικώντας όσα περισσότερα τρόπαια μπορεί από την ανώτατη βαθμίδα στον κόσμο του μπόουλινγκ.

“Ακούω ανθρώπους να μου λένε: ‘Τώρα που το πέτυχες αυτό, τι ακολουθεί’; Τίποτα. Είναι για εμένα ακριβώς η ίδια κατάσταση, δεν έχω τελειώσει με την κατάρριψη των ρεκόρ. Θέλω τα διπλάσια τρόπαια, θέλω να φτάσω τα 20. Έχω μεγαλύτερους στόχους από αυτούς που φαίνονται πιο άμεσα μπροστά μου. Έχω στόχους που υπερβαίνουν την απλή σκέψη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπελμόντε.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.