Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η ΕΟΑΑ ανακοίνωσε την υλοποίηση του πιλοτικού πρωταθλήματος γυμνασίων Αττικής

Η ΕΟΑΑ ανακοίνωσε την υλοποίηση του πιλοτικού πρωταθλήματος γυμνασίων Αττικής

Η ΕΟΑΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υλοποίηση του Πιλοτικού Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ Γυμνασίων Αττικής για το σχολικό έτος 2022-2023, έπειτα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας, το οποίο εγκρίθηκε από την αρμόδια ΚΟΕΣΑΔ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων) του Υπουργείου Παιδείας.

Το ελληνικό μπόουλινγκ θα έχει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσει ισχυρότερη πρόσβαση στις νέες ηλικίες, να δημιουργήσει καινούργιους φίλους για το άθλημα και να κατακτήσει τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι.

Η επίσημη έγκριση της διεξαγωγής του Πιλοτικού Πρωταθλήματος Γυμνασίων Αττικής αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ευρύτερης προσπάθειας που πρόκειται να έχει εξίσου σημαντική συνέχεια, καθώς η ΕΟΑΑ έχει σχεδιάσει και προτείνει στους αρμόδιους φορείς μία δέσμη πιλοτικών προγραμμάτων, με γνώμονα τη διάδοση του αθλήματος του Μπόουλινγκ.

Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα του Πιλοτικού Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ Γυμνασίων Αττικής θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα από την ΚΟΕΣΑΔ.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.