Μπόουλινγκ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πρόγραμμα «Be Bowling Active» για κωφούς και βαρήκοους μαθητές, σε συνεργασία με την ΕΟΑΑ

Πρόγραμμα «Be Bowling Active» για κωφούς και βαρήκοους μαθητές, σε συνεργασία με την ΕΟΑΑ

Η ΕΟΑΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την ΕΟΑΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών), η οποία αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας μας για τη διοργάνωση Προγράμματος «Be Bowling Active» Γυμνασίων & Λυκείων των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων Αττικής.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αποτελεί μέρος της δέσμης ενεργειών και πιλοτικών προγραμμάτων της ΕΟΑΑ για την ευρύτερη διάδοση του αθλήματος του Μπόουλινγκ στη χώρα μας.

Η κοινή δράση μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών θα διοργανωθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στην αίθουσα «Cosmos Bowling Center» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου οι μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μπόουλινγκ, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μυηθούν στον κόσμο του αθλήματος.

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ

Video Μπόουλινγκ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.